HABERLER

Tarım Fuarı 13. kez açılıyor

9 Temmuz 2018 Pazartesi

Türk üreticilerini dünya pazarıyla buluşturan 13. Agroexpo Uluslararası Tarım ve Hayvancılık Fuarı, bugün Fuar İzmir'de kapılarını ziyaretçilerine açıyor. 60 ülkeden 850 katılımcı, 2000'i aşkın marka ve yaklaşık 300 bin ziyaretçinin katılımıyla gerçekleşecek olan Agroexpo, 4 Şubat Pazar akşamına kadar sürecek. Bugün 10:30 - 11:30 arasında Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından " Tarım 4.0 ve Tarımsal Ticaretin Geleceği" başlıklı bir panel düzenlenecek. Ardından Gıda Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba ve 9 yabancı bakanın katılımıyla Agroexpo ve Çok Uluslu Tarım İş Forumu yapılacak. Agroexpo'ya katılan firmalara Ekonomi Bakanlığı stant katılım desteği veriyor.

Yeni Asır Gazetesi'nin organizasyonuyla 13. Agroexpo Fuarında sektörün ileri gelenleri bir araya gelecek. 4 gün sürecek fuarda Yeni Asır Gazetesi standı B holünde yer alacak. Orion Fuarcılığın gerçekleştirdiği Türkiye'nin en büyük, Avrupa'nın dördüncü büyük tarım fuarı "Agroexpo" kapsamında sektörün ileri gelenleri devlet erkânı ve sivil toplum kuruluşlarının başkanları-müdürleri, birlik temsilcileri, Ticaret Borsası, Ege İhracatçı Birlikleri temsilcileri ile bir araya gelecek.


Ziraat Bankası ana sponsorluğunda, 3 Şubat Cumartesi günü saat 16:00'da İzmir fuarı B holü seminer salonunda "Birlikte iş yapma kültürü ve finansman" konulu panel düzenlenecek.

E-Bülten Kayıt

E-Bülten’e kayıt olun yeniliklerden haberiniz olsun!